TAO pályázat 2015/2016

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) csökkentett tartalommal elfogadta a 2015/2016 évi sportágfejlesztési programunkat, és határozatot hozott a támogatási kvótát illetően. Így jogosultak vagyunk arra, hogy a megadott kvótán belül TAO támogatást fogadjunk be.

Az U11-től U18-ig minden korosztályban az országos bajnokságokban induló fiú csapataink és az alsó korcsoportú leány csapataink szinvonalas felkészítésével illetve a versenyeztetéssel kapcsolatos költségek (szakemberek bére és annak járulékai, tetemes terembérleti díjak, labdák, mezek és sok egyéb sportfelszerelés, játékvezetők, igazolási és versenyengedély díjak, egyéb versenyeztetési költségek, versenyszervezési költségek és sok egyéb kiadás) valamint az U11-nél fiatalabbak számára két külön korcsoportban kiírt és megrendezett kosárlabda tornasorozatok szervezési, rendezési költségei és sok egyéb elkerülhetetlen kiadás fiaanszírozása nem lenne lehetséges a TAO támogatás nélkül.

Ezért tisztelettel kérünk minden szimpatizánsunkat, hogy segítsen feltölteni a TAO kvótánkat! Aki segíteni tud, kérjük, jelentkezzen a spiriev@elite-basket.hu e-mail címen. Köszönjük!

A sportágfejlesztési programunk és az MKOSZ határozata alább elérhető.

Csatolt dokumentumok: 
Csatolt dokumentumok: