ELITE Sport - és KosárTábor!

ELITE Sport - és KosárTábor!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is napközis táborral zártuk az évet. Két hét alatt, több mint 50 fiatal vett részt az ELITE Basket által támogatott táborban

2020.06.22-26. Törökbálint. Bálint Márton Iskola

2020.06.29. - 07.03. Törökbálint, Zimándy Ignác Iskola

Helyszínek tekintetében a már hosszú évek alatt jól bevált Bálint Márton Iskola mellé csatlakozott a Zimándy is, ami szintén egy fontos bázisa utánpótlás klubunknak.

Az idei tábort sokkal szigorúbb előírásoknak megfelelően kellett megrendezni, és sokkal nagyobb hangsúlyt kellett fektetni nekünk is a rendre és a fegyelemre. Ezt szerencsére a gyerekek is megértették, így két sikeres, és ami még fontosabb egészséges táboron vagyunk túl. Ahhoz, hogy a tábor kint és bent is rendben menjen elengedhetetlen volt az edzői stáb, Laci, Nándi, Andris és Matyibácsi, valamint a két fiatal segítő (akiknek ezúton is külön köszönet jár), Bence és Peti munkája. A táborban több korosztály is jelen volt egyszerre, így a munka több csoportban zajlott, de esetenként az egész társaság együtt játszhatott.

A hosszú bezártságból szabaduló gyerekek a korosztályos különbségek ellenére is könnyen egymásra találtak és ahogy edzésidőben, úgy a szabadidőben is örömmel és könnyedén játszottak együtt. Természetesen nem csak a kosárlabda került elő, hanem sok más sportágban is kipróbálták magukat az ifjoncok. A tavalyi évhez hasonlóan az utolsó nap mindenki személyre szóló oklevelet kapott a heti, illetve kétheti munkájáért.

Az edzők nevében külön köszönjük a Szülők egész éves állhatatos és segítőkész hozzáállását és együttműködését.

Augusztusban várjuk vissza a Gyermekeket és folytatódik a munka.

Molnár László táborvezető: Talán sosem készültünk még ennyit táborra, mint az idén, de azt gondolom, hogy megérte a fáradtságot. A gyermekek gyakorlatilag felrobbantak attól az energiától, amit az elmúlt hónapokban gyűjtögettek össze. A második héten, még egy egészségügyi ellenőrzésbe is belefutottunk, de mivel minden előírást betartottunk, itt sem volt ok aggodalomra. A legfontosabb, hogy a jelen körülmények között is képesek voltunk két boldog és sportos hetet biztosítani a gyermekek számára. A szülők pedig egy kicsit kifújhatták magukat. Köszönöm kollégáim áldozatos munkáját!

Hajrá ELITE!