A legnagyobb TÁBOR

A legnagyobb TÁBOR

Sok-sok éves hagyományunkhoz híven, idén is kosárlabda táborral búcsúztattuk a tanévet. Rekordot jelentő 60 gyermek vett részt az U10-11-12-es korosztályok számára rendezett napközis táborunkban.

2017.06.19-23, Törökbálint, Bálint Márton Iskola

Általában az iskola vége utáni két hétben, két turnusban szoktunk tábort szervezni, de mivel idén csak egy hétre volt lehetőségünk, megpróbáltunk mindent beletenni. Azt hiszem elmondhatjuk, hogy sikerült. A nagy létszám mellé természetesen megfelelő számú kollégát is kellett bevonnunk. Az edzői stábot Emese és Zsuzsanéni, valamint János, Tamás, Máté és Petibácsi alkotta. Korosztályok szerinti bontásban, négy csoportban zajlódott a tábor. Mivel ez még nem az augusztusi felkészülés, ezért nem kizárólag csak kosárlabdáztunk. A hangsúly persze kedvenc sportunkon volt, de mellette különböző játékok, egyéni és csapatversenyek, valamint egy kis strandolás is belefért a programba.

Öröm volt látni, hogy a több városból, és még több iskolából összejött Gyermek sereg milyen gyorsan egymásra talál. A hét végére rengeteg élménnyel és új barátságokkal gazdagodott mindenki. A hagyományokhoz híven, az utolsó napon megtartottuk az eredményhirdetést, ahol több egyéni és csapat díjat is kiosztottunk a különböző korcsoportokban. Ajándék nélkül azonban senki sem távozott.

Az edzők nevében külön köszönet a Szülők egész éves állhatatos és segítőkész hozzáállásáért és együttműködésükért.

Augusztusban várjuk vissza a Gyermekeket és folytatódik a munka.

Hajrá ELITE!