U11: Az első mérkőzések

U11: Az első mérkőzések

Egy sportolónk kivételével mindenkinek ez volt az első igazi mérkőzése, ami minden játékos életében egy mérföldkő, így az eredmény mindenképpen másodlagos.

Országos Kenguru Kupa - alapszakasz 1. forduló

ELITE Rinók - BSC Farkasok  16-111 (2-25, 12-18, 0-48, 2-20)

ELITE Rínók - Viadukt SE  32-83 (10-20, 12-26, 4-20, 6-17)

Az első mérkőzésen rajtunk nagyon látható volt az izgulás faktora. Láthattunk nagyon szép megoldásokat a sportolóinktól, ami pozitív visszajelzés volt mindenki számára. Az eredmény befolyásolására még az ellenfél elég nagy magasságfölénye is látható volt, így jóval több lepattanóhoz fértek hozzá. Ezen a mérkőzésen Fekete Ábel volt a legsikeresebb 5 ponttal.

A második mérkőzésen már a magasság is szinte azonos volt, viszont a második évüket töltő ellenfél rutinosabban játszott. Rajtunk egyfajta megkönnyebbülés látszódott, ami hozta magával a pontokat. Sokkal jobban passzoltunk és megértettük egymást a pályán. Legidősebb játékosunk Szűcs Dániel a hátára vette a csapatot a maga 13 pontjával.

Tóth András edző: Nagyon örömömre szolgál, hogy ebben az évben én vihetem az U11-es csapatot, hiszen olyan sportolókkal mehetek el versenyezni, akikkel már elsős koruk óta foglalkozom és immár harmadik évüket pattogtatják nálam. Szép dolgokat láttam, amiket sokáig gyakoroltunk, láttam most, hogy mi az, amit még jobban kell. Büszkeséggel töltött el fiatal sportolóinkat a pályán látni. A hangulat kirobbanó volt és minden egyes kosarunknál szinte felrobbant a kispadunk a tapsvihartól., ami egy nagyon jó közösségre utal. Remélem hamar véget ér ez a kialakult helyzet és a szülők is láthatják gyermekeiket a pályán.

HAJRÁ ELITE!!!

Stáb: