U11: Újra a pályán

U11: Újra a pályán

Legfiatalabb játékosaink ismét a pályára kerültek. A pandémiás helyzet miatt 2 fordulót ki kellett hagynunk. Sportolóink már szó szerint ki voltak éhezve a mérkőzésekre.

Országos Kenguru Kupa - alapszakasz 4. forduló (2021.01.31)

ELITE Rínók - CEGLÉD  30-49

Az első mérkőzésen az izgalom szinte már nem is látszott senkin. Hajtottunk küzdöttünk, vetődtünk az összes labdáért. Az utolsó 5 percben még a vezetés is nálunk volt, ám ekkor kezdődött az izgulás. Megnyerhetjük a mérkőzést. Ennek okán sok ziccert hagytunk ki a végjátékban és sok labdát adtunk el, amit az ellenfél megbüntetett, így alakult ki a végeredmény. Sportolóink ennek ellenére fáradtan de felemelt fejjel jöttek le a parkettről, hiszen egy percig sem adták fel!

Diósdi Sasok – ELITE Rínók  54-36

Rögtön játszottuk a második mérkőzésünket. Ebben a korosztályban egymás után játszani két mérkőzést nem a legszerencsésebb. Sportolóink ezt nem így gondolták. Az első félidő végén 32-19-et mutatott a tábla, ám a 3. negyed végén már csak 7! Pont volt közte (40-33). De ez volt az utolsó tartály turbó bennünk.

Tóth András edző: Az eredmények abszolút nem tükrözik azt, amit a sportolóink a pályán műveltek. Azt a harciasságot és egymásért való küzdést, azt a bíztatást és üvöltést minden egyes kosár után nem mutatja az eredmény. Ezen a napon a gyerekek mindent megtettek egymásért. Az izgulási faktorokkal a következő mérkőzéseken szerintem már nem lesz gond és ilyen kulcsfontosságú helyzetekben jobban fogunk teljesíteni. Ami a legfontosabb, hogy a termet felemelt fejjel hagytuk el és nevetve, jó kedvel szaladtunk be az öltözőbe!

HAJRÁ ELITE!!!

Stáb: