U14: 1 vereség, 1 győzelem

U14: 1 vereség, 1 győzelem

Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság, Alapszakasz, I. forduló

ELITE Basket Törökbálint - BLF KK  58-96

Keresztúri KS – ELITE Basket Törökbálint  38-77

Az első mérkőzést követően nem sok ideje volt pihenni a csapatnak hiszen rögtön jött a következő mérkőzés. Titánjaink a fáradalmas kezdés után, a mérkőzést végig vezetve nyomta le fokozatosan az ellenfelét. Példás védekezéssel rukkolva elő. Szép, gyönyörű játékokkal sok kosarat szerezve, köztük több mint 5 távoli (3 pontos) sikeres kísérlettel megfűszerezve.

Ez a két mérkőzés remek képet alkotott arról, amit az edzéseken gyakorlunk, nem hiába. Szépen haladunk előre, ahogy azt kollégámmal Simon Nándorral tervezzük. Külön dicséret illeti a Ferenczi Jácint, Áts Barnabás, Tenczel Dávid U12-es triót, akik szépen felvették a kesztyűt, beálltak a nagyobbak közé és kemény harccal segítették a csapatot.

Tóth András edző: Az első mérkőzésen látható volt mindenkin az izgulási faktor. Ez leginkább az első félidőben ütötte meg a csapatot, ahol az ellenfél már elhúzott. A félidei megbeszélés után nem feltartott kézzel mentünk vissza a pályára, hanem kő kemény játékkal, védekezéssel. (Ha csak a második félidőt nézzük akkor egál meccs).

HAJRÁ ELITE!!!

Stáb: