U14: Egy karnyújtásnyira voltunk

U14: Egy karnyújtásnyira voltunk

Volt ideje mindenkinek felébrednie a mérkőzés kezdetéhez. Ez meg is látszott az öltözőben hallható hangulaton.

Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság, Regionális Alapszakasz, IV. forduló

Gödi SE – ELITE Basket Törökbálint  71-67

A pályára lépve a srácok azonnal visszakapcsolták az alvó üzemmódot és az első negyedben 10-zel ment az ellenfél. Második negyedre megérkezett az egyetlen ébren maradt játékosunk és a hátára vette a csapatot Kovács Botond. Félidei fordulásnál már mi vettük át a stafétát 4 ponttal. Sajnos a többiek beleestek az alvó gödörbe és ennek hatására fejben nem tudtuk kontrollálni a mérkőzést. Az utolsó 40 másodpercben felgyulladt a SOS lámpa és hiába az utolsó percben az erősítés, 4 tripla kísérletünkből csak egy ült. Ezzel kialakult a végeredmény.

ELITE Basket Törökbálint - MAFC „B”  88-74

Sok idő nem volt pihennünk hiszen egyből jött a következő mérkőzés. A fáradtság ellenére ezek a srácok csak most “melegedtek be”. Mindkét negyedben fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a félidőben mégis mi ülhettünk le jó szájvízzel a padra (43-42). A második fékidőben ismét kimagasló teljesítményt mutató Kovács Botond lépett fel. Természetesen a többiek is hozzájárultak remek passzaikkal és első éves U14-eseinktől is nagyon szép mozdulatokat láthattunk.  Védekezésben ki kell emelnem Ferenczi Marcellt és Jeney Örsöt, akik kiszedték az ellenfél főbb játékosait.

Tóth András Edző: Rengeteget hibáztunk a első mérkőzésen több 1-0-s ziccerünk is kimaradt, az alsó posztos játékosaink sem a legjobb formájukat hozták el, a büntetőről már nem is említek semmit. Ha csak a büntetőket dobjuk be akkor már bőven mi nyertünk, DE nincsen HA!  Mindig csak előrefele megyünk, dolgozunk tovább. A következő forduló lesz az utolsó, ahol a srácok megmutathatják, hogy képesek elérni a közös céljukat az, alsóház A-csoportját.

HAJRÁ ELITE!!!

Stáb: