U14: Megküzdöttünk, de nem sikerült

U14: Megküzdöttünk, de nem sikerült

Jó kedvel és életvidáman találkoztunk reggel 7.15-kor az iskola elött. A csapatbuszban egyre csak jobb lett a hangulat. Sajnos két játékosunk nem tudott részt venni az utolsó fordulón. (Merkovics Dániel (betegség), Ferenczi Marcell (Iskolai elfoglaltság)).

DMTK HARASZTI SASOK – ELITE Basket Törökbálint  64-77

Végi fej-fej mellett haladtunk, de a védekezésünknek köszönthetően mi jöttünk ki jobban az első félidőben. Jeney Örs hatalmas dicséret illeti a védekezésünkben. Kiszedte és szinte hatástalanította az ellenfél legjobb játékosát, aki az egész mérkőzésen 6 pontot szerzett. Hajrázva az utolsó negyedet Bohács Péter a palánk alatt aktivizálta magát, Tóth Bálint a tőle elvárt módon szervezte és irányította a csapatot.

Megnyertük az első mérkőzést majd négy és fél óra szabadidőnk volt, amelyet egy közös ebéddel töltöttünk a gyerekekkel és a szülőkkel, akik az egész nap folyamán hatalmas buzdítással és elánnal szurkoltak a csapatnak.

PAFC Basket – ELITE Basket Törökbálint  87-75

Az első félidő roppant izgalmasra sikerült. Az első félidőt az ellenfél nyerte 6 ponttal, de utána ki tudtuk hozni a legjobbat és a fordulásnál +1 volt a javunkra. A bírói ítéletek tömkelege hibás fújás volt. A kedvenc jelenetem az volt amikor a bíró nő nem tudta eldönteni mit is fújt, majd egy fejrázással elintézve mi kaptunk személyi hibát. De ezzel nem tudtunk mit kezdeni. Ennek ellenére nagyon összeszedetten játszottunk. Az utolsó 3 perc következett 74-73 az állás nekünk, Elek Csaba ugrott a szabad labdára majd ráestek a kezére. „A” típusú törés keletkezett a könyökében. Mihamarabbi gyógyulást kívánunk neked Csabi! Állt a játék 8-10 percet melyben fakadóan a gyerekek kihűltek és sajnos mi jöttünk ki belőle rosszul. Az utolsó 1 percben 8 pontos hátránynál az első éves U14-esek kaptak lehetőséget, ezzel alakult ki a végeredmény.

Tóth András vezetőedző: Vesztettünk, de felemelt fejjel távoztunk. Büszke vagyok az összes játékosomra!!! Folytatjuk a munkát és a fejlődést, hogy minél jobbak legyünk!

Minden Szülőnek szeretném megköszönni az idei év együttműködését és a sok segítséget. Szeretném megköszönni azt a remek hangulatot, amit minden fordulón csináltak nekünk. Szeretném megköszönni “Padre”-nek a Csapatbusz állandó vezetését.

HAJRÁ ELITE!!!

Stáb: