U14: Remek hajtás és küzdelem

U14: Remek hajtás és küzdelem

Nemzeti Fiú Regionális Serdülő Bajnokság, Területi Alapszakasz, 3. Forduló

Budaörsi DSE - ELITE Basket  62-59

Reggel az első mérkőzésünket a Budaörs ellen kezdtük. Mindkét oldalon a meglátszott a kemény védekezés, az első negyed végénél 10-11-et mutatott a tábla. A második negyedre a Budaörs átvette az irányítást, mert Princzinger Dávid 7 perc alatt összegyűjtötte mind az 5 faultját és 26-19-el fordultunk a nagyszünetben. A negyedik negyedben 5 perc elteltével még a Budaörsiek vezettek 13 ponttal. Óriási nagy hajszába kezdtek fiataljaink és visszavettük a vezetést 56-58-ra. Majd egy labdavezetést elkezdve kirúgtuk a labdát a pályáról, amit kosárral érvényesítettek. Rögtön két pontatlan passzt követően szereztek még két kosarat (62-58). Áts Barnabást még faultolták az utolsó másodpercek előtt, melyből büntetőt dobhatott. Időkérésnél kapott feladatot viszont nem tudtuk érvényesíteni, így alakult ki a végeredmény.

Ziccer KS - ELITE Basket  70-58

Mindössze 7 (!!) percet kaptunk, hogy felkészüljünk a második mérkőzésre, ahol szinte a maximumot adták ki fiataljaink. Szinte még azt se tudtuk, hogy hol vagyunk és az első negyed végére 19-7-re az ellenfél vezetett. Ezután a srácok felébredtek és visszajöttünk a mérkőzésbe a félidő előtt (35-27). De ez volt fiainkban a maximum és már csak a különbséget tudtuk megtartani.

Tóth András vezetőedző: Mérhetetlenül büszke vagyok az U14-es csapatomra, hogy két ilyen mérkőzést játszottunk. A harciasság és a győzni akarás vágya senkiben sem lapult meg egy percre sem és mindenki kihozta magából az összes tudását. Tudjuk a hibáinkat, amiket minden mérkőzésre igyekszünk kijavítani. Folytatjuk a kemény munkát, hogy a következő fordulóra már két piros színű jegyzőkönyv legyen a kezünkben!

HAJRÁ ELITE!!!

 

Stáb: