U14: Robbanásszerű fejlődés, kettős győzelem

U14: Robbanásszerű fejlődés, kettős győzelem

Remek védekezéssel sikerült legyőznünk két nagy riválisunkat.

NEMZETI FIÚ REGIONÁLIS SERDÜLŐ BAJNOKSÁG, IV. FORDULÓ.

Helyszín: Szigetszentmiklós

Időpont: 2018.04.07. Szombat

BKGDSE - ELITE BASKET TÖRÖKBÁLINT  41-66 (8-21; 11-15; 9-14; 13-16)

A Szigetszentmiklós csapata ellen idén még nem sikerült nyernünk. Most viszont egy percig sem volt kérdés hogy ki lesz a nyertes csapat. Az elejétől a lefújásig magas tempóban és koncentráltan játszottunk. Támadásbeli hibáinkat a védő térfélen tudtuk kompenzálni.

ELITE BASKET TÖRÖKBÁLINT - MEGYERI TIGRISEK  82-56 (20-18; 20-16; 24-11; 18-11)

Az Tigrisek pár hónappal korábban simán közel húsz pontos különbséggel vertek bennünket. Ez a különbség mostanra megfordult. Annak ellenére, hogy az első félidőben közel egál volt a mérkőzés a harmadik negyedben átléptünk a Tigriseken. A záró részben sem engedtük ki védekezésben és ennek köszönhetően huszonhat pontos magabiztos győzelmet arattunk a megyeriek ellen is.

Simon Nándor (szakmai vezető): “A védekezésben nyújtott teljesítményünk határozta meg a játékunk sikerességét. Támadásban a helyzeteinkért szépen megdolgoztunk, de sajnos a közeli befejezések még mindig pontatlanok voltak. Ahogy a dobószázalékunk is fejlődni fog úgy tudjuk majd felvenni a versenyt komolyabb csapatok ellen is. Ezen a tornán már jelentősen látszott az elmúlt idő közös munkája. Úgy érzem, hogy az ellenfeleink is fejlődtek magukhoz képest, de a mi Srácainkon robbanás szerűen észlelem ezt a jelenséget. Nem szaporítom tovább a szót, ez KOSÁRLABDA volt! Gratulálok a Srácoknak a kettős győzelemhez! Hajrá ELITE! “

Stáb: