U14: Úton a legjobbak közé

U14: Úton a legjobbak közé

Reggel 07.00-kor indultunk Monorra csapatbusszal szombat reggel. Odaérve mindenkin még az álmosság főbb tünetei voltak tapasztalhatók. Szerencsére sikerült időben felébredni!

Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság, Regionális Alapszakasz, II. forduló

ELITE Basket Törökbálint – Monori Se  83-37

Ez a fáradtság meglátszott az első negyeden, ami nem hozott sok ponttermelést (10-16). Második negyedre a társaság felszívta magát és végre megszerezte a megnyugtató tetemes előnyt. A második félidőben, ahol már lehet tetszőleges ötösöket kialakítani szép és összeszedett játékot láthattunk. Játékosaink igen kreatív formájukat hozták elő és dobott hárompontosok nélkül arattunk szép nagy győzelmet.

ELITE Basket Törökbálint – BLF KK  86-61

A második mérkőzésünk is igen rosszul indult. Az első félidőt 3 ponttal a BLF KK nyerte meg. A második félidőben végre felkelt a csapat irányítója Tóth Bálint és elkezdődött a szervezett játékok játszása. A mindkét meccsen remekül játszó Kovács Botond remekül játszotta a 2-2-ket, amelyet Ő is és a magas poszton lévő játékosaink is remekül használtak ki. Ferenczi Marcell remek 1-1-ekből volt nagyon eredményes. Kaye Benjamint egyszerűen nem tudta kontrolálni a palánk alatt az ellenfél.  Természetesen a csapat többi tagja is hozzátett mindent, amit tudott. Szilágyi Máté, Jeney Örs és Bohács Péter védekezésben nyújtottak kimagasló teljesítményt.

Itt már előkerült a kötelező felszerelés az autóból, a dob. Köszönjük a jól megszokott szülői szurkolást!!!

Tóth András edző: Büszke vagyok minden játékosunkra, mindenki hozzátette a magától telhető legtöbbet. Ezzel a dupla nyereséggel feljutottunk a B csoportba, ahol kemény ellenfelek várnak majd minket. Minden csapat a győzelemre fog hajtani. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ilyen későn érkezzünk meg a mérkőzésbe és főleg azt nem, hogy ilyen sok hibával játszunk hiszen ezek a csapatok keményen ki fogják ezt használni és hamar megbüntetnek minket. Dolgozunk tovább keményen és harciasan várjuk a következő fordulót.

HAJRÁ ELITE!!!

Stáb: