U16: Kemény pofonok

U16: Kemény pofonok

Az U16-os Csapat első két hónapja igen kemény mérkőzésekkel indult.

ÚJPEST MT – ELITE BASKET 68-56

Színvonalas kemény mérkőzést játszottunk. A harmadik negyed elején még mi vezettünk, azonban Horváth Áron kipontozódása elbizonytalanította a többieket, mely ezt az eredményt hozta.

Tóth András vezetőedző: Hiányzott 3 játékosunk és Tóth Bálint is még ujj sérüléssel szenvedett így nem tudta teljesen vállalni a mérkőzést. Tisztes helyt álltunk, büszke vagyok a srácokra, hogy ilyen tartalékosan is a maximumot hozták ki magukból. Készülünk a visszavágóra, amit meg szeretnénk nyerni

ELITE BASKET - HONVÉD/B 44-119

Belefutottunk a legnagyobb pofonunkba. Ki nem kényszerített hibákat vétettünk, amit a Honvéd rezzenéstelenül megbüntetett.

Tóth András vezetőedző: Szinte semmi sem jött össze nekünk. Letámadás ellen pontatlanul passzoltunk és mindenki az egyéni játékot választotta, ami ezt eredményezte.

MAFC/B - ELITE BASKET 61-53

Szinte a mérkőzés legelejétől agresszívak voltunk, ami meg is látszott az eredményen (első negyed vége 17-15).  Remek és szép játékokkal zártuk az első félidőt (27-28). Sajnos sok büntetőt kihagytunk és a távoli kísérleteink sem estek be (harmadik negyed vége 43-40). Amint visszavettük a vezetést hirtelen az ellenfélnél 7-en játszottak, így ezzel kialakult a végeredmény.

Tóth András vezetőedző: Büszke vagyok nagyon a srácokra, hogy megint egy csapatként és kő kemény agresszivitással léptek a pályára. Csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem nem fér bele egy mérkőzésbe, hogy a játékvezető és egy edző többszőr ölelgesse egymást és végig a pályán állva adja az utasításokat.

HONVÉD/A - ELITE BASKET 90-49

Remekül kezdtük a mérkőzést. Estek a távoli dobásaink, több támadó lepattanót vissza tudtunk szerezni és azt ponttá váltani (első negyed vége 26-21). Majd innentől kezdve kialakult a magasságbeli fölényük, amellyel a mi alacsony szerkezetünkkel nem tudtunk válaszolni.

Tóth András vezetőedző: Folytattuk az agresszív kosárlabdát, mely az eredménytől függetlenül látható volt a pályán. Sajnos a magas embereikre választ nem tudtunk adni és fejben is elfáradtunk.

Nem tudom hangsúlyozni, hogy mennyire büszke vagyok az összes játékosomra. Folytatjuk a kemény munkát és készülünk a visszavágókra!

HAJRÁ ELITE!!!

Stáb: