U18: Alapszakasz 1. után, alapszakasz 2. előtt

A fiú juniorok mezőnyében az idei szezont a Regionális Bajnokság Közép csoportjában kezdtük. Céljaink között szerepelt a fejlődés folyamatosság megtartása mellett, hogy játszunk a kiemelt bajnokságba jutásért, azaz eljussunk a keresztjátékig.

Az alapszakasz első felvonásában kilenc győzelem mellett három vereséget könyvelhettünk el. Így a közvetlen rivális BDSE ellen győzelmi hátránnyal a csoportban hátrébb rangsoroltak minket. Ezzel elvesztettük a lehetőségét annak hogy a keresztjátékban szerepeljünk. - Gondolatjel alatt azonban meg kell, hogy jegyezzem, hogy a BDSE idegenben a Honvédtól el tudott hozni egy győzelmet. Ezen a találkozón viszont a hazai Honvéd valamilyen okból kifolyólag igencsak foghíjasan állt fel. Ez a mérkőzés minket "csak" annyiban érintett, hogy azonos győzelmi szám esetén mi lettünk volna a keresztjátékra jogosult csapat. - Vigaszunkra szóljon az a tény, hogy az U20-asok mezőnyében is szereplő sportolók fejlődése szemmel látható. 

Most viszont új fejezet kezdődik. Az alapszakasz 2. részében alapvető céljaink nem változnak. Az eredményességben pedig a kitűzött cél a Regionális Bajnokok döntőjében való szereplés. Ez azonban most sem lesz könnyű feladat. Mivel a m mezőny biztos erősödött egy Kőbanyai csapattal és a BDSE-nek is hasonlóak a céljai, mint nekünk.

Hajrá ELITE!

Stáb: