U18: Ilyen is létezik?!

Regionális Junior (U18) Bajnokság, alapszakasz

A találkozót a megbeszéltek szerint kezdtük. Támadásokban koncentráltan és helyenként nagyon szépen játszottunk. A mérkőzés meghatározó eseménye volt mikor az első negyedben Juhász alapvonali betörés közben egy komoly ütközés után csúnyán a medencéjén landolt. Kájusz sérült medencével még rövid időre ugyan visszatért, de lényegében már érdemben nem tudott hozzátenni a meccshez. Az ő kiválása már a félidő utolsó perceiben is érezhető volt. Ezt leszámítva előnnyel, elégedetten mehettünk az öltözőbe.

Ahogy elkezdtük a második félidőt, valami nem működött. Kulcsembereink idejekorán elfáradtak, viszont a többiek sem tudtak igazán hozzátenni a mérkőzéshez. Előnyből hátrányba kerültünk. A második félidőben a zóna védekezéssel sikerült lelassítani minket, és eladott labdákból gyorsan leindítottak, könnyű kosarakat szereztek ellenünk. Ekkor már az volt a kérdés, hogy tisztesen helyt tudunk-e állni.

ELITE Basket Törökbálint - Zsíros Akadémia Kőbánya „A”  59-86 (18-14, 16-15, 13-37, 12-20)

Simon Nándor: Az össz játékpercek tekintetében senki nem panaszkodhatott, viszont egy nevet sem tudok mondani a második félidőben, aki átlag közeli teljesítményt tudott volna hozni. Nem volt vezére a csapatnak a pályán, és így fejet hajtottunk az ellenfelünknek.

Stáb: