U18: Teljesítményjavulás

U18: Teljesítményjavulás

Regionális Junior (U18) Bajnokság, alapszakasz III. forduló.

ELITE Basket Törökbálint - BLF  101-73 (25-14; 24-21; 27-19; 25-19)

A korábbi találkozókhoz képest végre megfelelő iramban kezdtük. Dinamikusan és hatékonyan mozogtunk védő oldalon, ennek is köszönhető hogy jó ritmusban kezdtük a támadásokat. A második negyed kiegyenlítettnek tűnt, és a BLF is megmutatta, hogy fizikálisan van keresnivalója ezen a találkozón. A csapatjátékunk leginkább a jó ritmusú átadásokon látszott, már az első félidőben is elkezdtünk mezőnyből betalálni.

A harmadik negyedet 14 pontos előnnyel kezdtük. Sikerült azonban három perc alatt 3 pontra bejönnie a vendégeknek. Védekezésváltásnak is köszönhető, hogy gyorsan elkezdtük termelni a pontokat, és ismét tetemesen megnőtt a különbség a két csapat között. Innentől kezdve nem akadozott a játékunk így a végén nagy különbséggel sikerült megnyernünk  a találkozót.

Simon Nándor: Büszke vagyok a csapatomra. Ez a produkció megérdemelt egy tapsot. Volt egy rövid periódus, mikor az ellenfél feljött három pontra, de ekkor sem pánikoltunk. Váltottunk és folytattuk a játékot. Kiemelni nem szeretnék senkit, mert szinte kivétel nélkül mindenki koncentráltan játszott, és ment mindenkinek a játék. Ezek a napok arra jók, hogy elhiggyük: Képesek vagyunk győzni!

Hajrá ELITE!

Stáb: