U18: Úton, útfélen...

Fiú Regionális Junior Bajnokság Alapszakasz

ELITE Basket Törökbálint - Szentendre KSE  70-54 (27-5; 20-17; 6-12; 17-20)

Most már lehet azt mondani, hogy a jól megszokott ritmusban kezdtük a mérkőzést. Mind támadó mind védő oldalon kiváló teljesítménnyel zártuk az első negyedet.

A második negyedben a Szentendre is bejelentkezett a mérkőzésbe és közel egálra hozták a negyedet.  A nagy előny tudatában kicsit kényelmesen kezdtük a harmadik negyedet. Ezzel szemben a vendéked apait-anyait beleadtak. A letámadásos-csapdázós agresszív védekezés ellen rengeteg rossz döntést hoztunk, így az előnyünk folyamatosan csökkent.

A csapatunknak rengeteg energiájába került, hogy stabilizáljuk a mérkőzést tíz pont különbségnél. Az utolsó percekben megtaláltuk az emberelőnyös helyzeteinket és azokat precízen végre is hajtottuk.

Simon Nándor: Szemet gyönyörködtető első negyeded játszottunk. Aztán csökkent a koncentráció és nőtt a hibáink száma. Le a kalappal a Szentendre csapata előtt, a feladás széléről okoztak nekünk olyan kellemetlen második félidőt amire nem számítottunk. A végén azonban realizáltuk a helyzeteinket így biztosan nyertük a találkozót.

Stáb: