Vakáció Kupa 2017

Vakáció Kupa 2017

Idén is megrendeztük a már hagyományosnak számító nyár-köszöntő, iskola-búcsúztató Vakáció kupánkat, amelyen Egyesületünk előkészítő csoportjai vettek részt. (U10)

Végül 4 csapat tudott nevezni a tornára, amit körmérkőzéses rendszerben bonyolítottunk le. 4-4 ellen játszottunk 4x5 percet, a félidőben pedig minden játékos megpróbálkozhatott 1-1 büntetődobással, ami beleszámított a mérkőzés eredményébe. Gyakorlatilag az U11-es bajnokság szabályai szerint, csak kicsit rövidebb játékidővel zajlott le a torna.

A Gyermekek végig lelkesen, és az előző tornákhoz képest nagy fejlődést mutatva játszottak. Az eredményhirdetést követően minden gyermek kapott ajándékot, valamint egy lufit is, amit közösen a levegőbe repítettünk, eldobva ezzel az idei tanév minden nehézségét és fáradalmát.

A Szülőket külön köszönet illeti, mivel rengetegen megjelentek, és szurkolásukkal fantasztikus hangulatot varázsoltak a csarnokban. Tették mindezt nagyon kulturáltan és sportszerűen.

Az edzések ugyan még tartanak, de már csak „néhány nap” van hátra a tanévből, azért mindenkinek jó pihenést kívánunk. Akik pedig jelentkeztek a Júniusi táborunkba, velük még eltöltünk egy kosarazással és mindenféle más játékkal teli vidám hetet.

Eredmények:

SZIA Budakeszi - BM III. évf.  53-7

Zimándy - BM III. évf.  21-3

SZIA Budakeszi – Zimándy  10-24

BM III. évf. - BM II. évf.  2-48

BM II. évf. - SZIA Budakeszi  18-10

Zimándy - BM II. évf.  15-25

Végeredmény:

4. BM III. évf. (edző: Jovián Emese)

3. SZIA Budakeszi (edző: Molnár Werner-Zsuzsanna)

2. Zimándy (edző: Bihari Máté)

1. BM II. évf. (edző: Tischka Tímea)